20050614

??

Cap a les 20:00... :

Hmmmm... No sé. Tinc el cap espès, espès... Gran part de la tarda estudiant: teorema de maximalitat i compactes, teorema de continuitat respecte condicions inicials idiferenciabilitat (b) respecte condicions inicials... I per demà queden els lemes de Gronwall. També he llegit 25 pàgines de teoria per sobre (mira que arriba a ser avorrit) i he mirat la demostració d'una cosa fins que he assumit que si el profe la pregunta, la classe el mata (jo no... massa esforç, i encara podria escriure prou com per un 5 pelat a la part de teoria, però és que són 6 pàgines entre lemes auxiliars i gilipollades rares..).

I ara després de fer un descanset a pel següent problema de Sistemes Dinàmics, aquest mati he acabat el que em quedava de l'anterior (que al final potser està bé i tot), però aquest sembla encara més pesat que l'anterior, i a més cal saber més de l'assignatura i no recordo ja casi res (formes normals? que coi és això?).

Que trist... a part de coses d'estudi i tal no tinc re a explicar, quin dia més trist...

Cap a les 23:00

El problema en qüestió no surt, el Mathematica m'ha donat una fórmula tan llarga per als punts fixos que tenia problemes per saber on començava un i on estava el següent. M'he posat a mirar com fer unes coses amb LISP, i m'ha acabat de desesperar... tant li costa entendre (setf (elt (elt Cosa 1) 2) 8)? Doncs si li feia fer això m'escrivia a tota la matriu i no només on jo li demanava. Al·lucinant. Em sembla que era perquè totes les columnes eren el mateix objecte en memòria... però és una explicació força surrealista. Hmmmm el problema no apareix si en comptes de crear un vector de vectors creo una matriu. Viure per veure. Demà hi tornaré a veure qui està més inspirat, si el llenguatge o jo.

PD: Encara que no ho sembli, no retoco l'hora dels posts... tots cauen a les 23:35 minut més minut menys... Curiós.
Written by Ruben Berenguel