20050613

Estudiar i coses per l'estil

Cap a les 19:00, escoltant It must be love, Madness...:

Estem a 13, falten 17 dies per l'últim examen de la carrera, i 4 per l'entrega de l'últim treball. Per tant ja toca una mica d'estudi i acabar coses.. Però la meva força de voluntat s'ha diluit tot el mati com es dilueix... mmm no se m'acut res. No he fet res útil, ni tan sols inútil, només perdre el temps.

Ara a la tarda he perdut més el temps fins les 6... La Cris està estudiant, en Jose i en Jose Maria també... Al·lucinant, tothom estudia i jo no. He intentat posar-m'hi una mica, repassar els primers teoremes del curs. Dissabte vaig estar llegint-los al tren camí de Girona i de tornada també, ara els recordo vagament. Un parell de dies i ja estarà espero. Però costa tant posar-s'hi...:
-Rubén: Perquè estudiar és tan avorrit?
-Jose: És una tècnica comercial, si fos divertit tothom estudiaria i no consumiria res
Després diuen que els informàtics no tenen sentit de l'humor.. Juas juas.

Cap a les 0:00, escoltant California Girl, David Lee Roth...

Si és que... al final he hagut d'estudiar, quin remei? 12 persones conectades on 6 estan no disponibles, 3 ausentes, parlo poc amb dues altres, i l'altra és en Jose, que ja no parla... Avui Teoremes de Picard, Peano i existència de solucions maximals. Guau, és apassionant, només he estat temptat de tallar-me les venes 3 cops. Ah sí, i també he mig enllestit un problema de Sistemes Dinàmics, o això crec... Què més dóna? Ho entregaré i punt, com a mínim fa bulto.

A veure si demà estudio voluntariament i sense necessitar que els desertors m'hi obliguin...

Written by Ruben Berenguel