20050611

Q feies dbte a la nit? Re... Mesurar-me la ma

Això m'acaba de dir en Jose... Pot sonar malament, si tens una ment pervertida com la meva (i cal tenir en compte que jo sé què feia...). Es mesurava la mà perquè jo li he preguntat, estem intentant descobrir quant hauriem de saltar per arribar a l'aro de les canastes de bàsquet, la deducció ha estat:
-Jose: Seria saltar a sobre la taula d'un bot sense doblegar les cames.
-Rubén: Més val q no ho facis si no vols tenir un bon mal de cap XD
Noo no ens avorrim, què va... Per cert, la seva mà fa 22 cm i la meva 24, res, per si us interessava.

Un comentari a les tantes d la nit ja... En Jose, que no sap què diu, i jo, que no sé què dir-li:
-Jose: Q pensaran els nostres fills d'aquesta musica?
Referint-se en general al que escoltem nosaltres. Res, com si estiguessin de camí, 9 mesos i pim pam, a escoltar música.Written by Ruben Berenguel