20050707

Classes, objectes i instàncies..

Teach yourself Java in 21 days estic mirant (vaig pel dia 2), avui he apres a crear classes i instàncies. Molt divertit, però com en el llibre ho comenten... Perquè les funcions (o mètodes, com sigui) han d'estar sempre com a mètode d'una classe? Perquè no hi ha herència múltiple? De ho primer no costa massa imaginar problemes, de ho segon és més xungo, però són possibles... No sé, ho normal seria que puguessis fer el que et rotes quan fas un programa, no? També estic mirant el Teach yourself Perl 5 in 21 days (no, no tot ho faig en 21 dies...) vaig pel dia 1, llegir de teclat i escriure dades. Molt raro el Perl.

A part d'això, molt avorrit, les vacances no són per mi... També estic fullejant un llibre de teoria de cossos de classes (el Neukirch), però com és xungo d'entendre llegeixo unes 2 pàgines al dia.

Bé, és el segon dia de vacances oficials, demà ja surto de casa, encara que és per anar a la facultat, molt trist... En Jordi avui no podia quedar a la tarda, a veure demà... Vull fer algo!
Written by Ruben Berenguel