20050711

FPI, FPU, FI...?

Doncs al final el professor que volia que em donés suport per demanar alguna beca m'ha dit que per ell vale, i que no només miri les que es donen una per a cada doctor (les FPU) si no que també miri les FI i FPI, que es donen una o dues per a cada grup de recerca, jo caic al grup de Sistemes Dinàmics (sona bé?), i comptava ni preocupar-me, ja que tampoc tinc una mitja tan alta com perquè algún altre intent de becari no em fes fora... però ell mana.

A part d'aquestes qüestions administratives i tal, no massa cosa nova. Segurament amplio Informàtica de Sistemes per fer-la en 4 anys, he passat de pensar en fer-la en 2 a fer-la en 3, 3 i mig i ara 4. A aquest ritme... Però clar, no puc carregar massa crèdits ni el primer any (cursos teòrics pel DEA) ni el segon (tesines i examen pel DEA) i no em puc passar el tercer i quart (tesi? què és això?).. Per tant 4 anys i light, light.

Res més avui... a la tarda m'he fotut una siesta impressionant i he fet res durant un parell d'hores, fins ara que tampoc és que faci res en especial... I demà, més del mateix, o sigui res.
Written by Ruben Berenguel