20050731

Que arribi l'agost?

Bé... Comença l'agost!

Tinc tres articles per llegir aquest mes, encara que d'un només hauria de mirar un apartat per saber com fa una cosa. Els altres dos hauria de comparar què estàn fent. Bé, per si teniu algún tipus d'interès morbós, aquests són els tres articles:
  • On the inclusion of analytic maps in analytic flows (aquest el tros només)
  • Gevrey separation of fast and slow variables
  • Separatrix splitting for a pendulum with rapidly oscillating suspension point
No sona massa divertit, a més encara continuo amb el llibre de l'Arnoľd i hauria de mirar el Multiphase averaging for classical systems, on parla de coses per l'estil, però prova altres teoremes. La qüestió és posar-me "en la ona" del tema en qüestió.

Aquest mes d'agost també nem de vacances, tots a St. Feliu! Però encara queda, serà la última setmana. Serà qüestió de fer-me una foto abans i després, a veure si es nota la farra.

Bé, demà em posaré amb el segon article, que és el principal, es prova el teorema de Neǐsdtat que és el que se suposa que m'interessa, però la prova original està perduda en el Caos, en concret en la seva manifestació anomenada despatx de'n Fontich. No és tan desendreçat com això, però té molts papers per allà rodant i no el troba. I la biblio no té la revista subscrita... Ouch!
Written by Ruben Berenguel