20050918

Dv-Dss-Dg (resumit)

Divendres:

Després de dormir unes 5 hores, em llevo, afaito, dutxo i acabo la maleta, cap a classe, ue!

Primera hora del mati, la fantàstica assignatura de Disseny Digital Bàsic. Patètic... Espero que em deixin els apunts i deixar d'anar-hi, 3 exemples sobre el bit de paritat, i un exemple de com sumar en binàri superen la meva paciència.

Després esmorzar al Jamaica, i anar a la biblioteca, el llibre de Sanders & Verhulst m'esperava. Després d'una hora i descobrir que no sé dividir, vaig baixar a veure qui trobava per allà, els primers dies sempre ronda molta gent. Xerrar una estona, i a les 12 menys 5 en Simó em fa un gest que baixi a classe. Al començar (a les 12...) érem 2, la Reyes i jo. Al cap d'una estona, en Paul es va afegir, i una mica després "l'home gran de Diferencial de Corbes". Hi ha possibilitats que demà siguem en Paul i jo, ja que en Simó va anar al seu ritme. Jo ja el tinc massa vist i no em va sorprendre. Va posar dos problemes de Mecànica Celeste (o directament molt relacionats) que ara he intentat acabar, val que estic molt cansat, però fins i tot sabent què he de fer i amb els coneixements previs de Mecànica Celeste que tinc, no m'han sortit. A veure a en Paul què tal... La Reyes em va dir que probablement no tornava demà, i l'"home gran" és una incògnita.

Acabo les dos hores seguides i entro empanat al bar, dinar molt ràpid i pujo a la rebuda dels participants de la conferència, agafo la meva placa identificativa (jejejeje) i carpeta, i vaig cap a baix, a les 15:00 se suposa que tenia classe d'Introducció a les Bases de Dades. Al cap d'una estoneta em trobo en Joan, xerrem, marxa. Al cap de més estona arriba el Carlos... Estem estranyats, no hi ha cap dels nostres "companys" per allà... Al cap d'una estona arriba l'Abraham. Els tres matemàtics d'Informàtica XD, però ningú més, i cap advertència de que la classe no es fés. Cap a i 20 nem a buscar al cap d'estudis, però no hi és, i quan tornem a passar per les classes, ja han penjat una nota de que no es realitza. Quins collons. Com era molt d'hora, nem a fer un café, i llavors em repenso si nar a la conferència o no... Decideixo marxar, pensava que a les 16:50 passava un tren... No. Si no arribo a trobar-me en Jordi al marxar, agafo l'Exprés de les 16:28, però "mala sort" i fins les 17:28 no passa un regional, AJJJ. Cap a Girona, al tren vaig intentar fer un dels "problemets"... Res de res. Allà berenar, anar a casa l'Edu i sopar. Cap a Bescanó, dutxa i a dormir.

Dissabte:

Cap a Port Aventura! Em fa pal donar més detalls XD, bàsicament un dia normal, però em vaig saltar moltes atraccions perquè no estava gaire fino (dormir poc...).

Diumenge:

S'ha acabat tot!! Ja estic a casa!! :_(

P.S. Efectivament han avançat les classes de doctorat... Començo dimarts!!
Written by Ruben Berenguel