20050924

La Mercè & etecé

Dos dies força avorrits (durant el dia) a Barcelona... Ens els hem passat entre Jamaica i la Fira del Llibre Antic o algo per l'estil, a Gràcia. N'he tret The C++ Programming Language d'Stroustrup per 15€, i un llibre de japonès del 1950 per 18€. També un greu sentiment de culpa (vagament alleujat avui) per ahir haver estat jugant fins la 1 i pico. Em sembla que hauré de deixar el Rome Total War per un altre any, abans que em passi el dia lliurant batalles.

Avui he fet uns dibuixets i unes gràfiques per Introducció als Sistemes Dinàmics i Caos, que vaig començar dimarts, ja només em queda acabar 3 problemes que només tinc analitzats gràficament, un dels quals és xungo (però a les males, el tinc fet a Sistemes Dinàmics, el vaig fer jo justament XD), comentar 4 gràfiques (res, 4 frases justes en total), acabar 2 problemes més que són iguals que un que ja tinc acabat i provar el teorema de bifurcacions de doblament de període, que no ens el van provar. I aqui hi ha el resultat del primer programa, un diagrama "clàssic" de bifurcació:Normalment es presenta al reves, amb c positives, però com ens va demanar per aquesta funció concreta... apa.

Demà tenim partidet de bàsquet, coneixeré per fi als meus futurs companys.

Pel dia 6 tinc 24 problemes de Mecànica Analítica, i si no tinc res més a fer (textualment, va dir a la classe) fer un petit integrador i integrar les equacions d'Hénon-Hèiles. L'integrador el tinc, almenys això no serà un problema...
Written by Ruben Berenguel