20050907

S'acaba la bona vida

Després de la visita setmanal a en Fontich, es perfila un semestre complicat. El meu objectiu pel primer any (provisional, encara) serà intentar aplicar el mètode que fa servir en Treschev en l'article Separatrix splitting blah blah blah a altres casos que no siguin el que fa servir ell, i/o veure què passa quan el punt fix no és hiperbòlic sinó parabòlic i/o (encara que això segurament ara no, però potser més endavant) investigar sobre els mètodes de promigs per a iteracions d'aplicacions, i no sistemes continus. A part d'això, hauré de cursar les assignatures d'informàtica, les de doctorat, jugar a bàsquet i quedar amb la Cris (per ordre exponencialment creixent d'importància 8-)

Dimecres que ve, després de les dues primeres classes d'informàtica de la meva vida (Disseny Digital Bàsic teoria i problemes) em concretarà el planning, ja que per la beca FI s'han d'omplir com a màxim 3000 caràcters amb això (i posar-ne menys de 500 segur que està mal vist).

Avui he vist molta gent rondant per allà la facultat, és curiós la de gent que s'acumula al setembre... Quin mal rollo. Hi havia en Joan, evidentment, havia quedat amb ell per esmorzar. Després m'he trobat al Carles, que serà company matemàtico-informàtic l'any que ve, encara que li ha quedat Anàlisi Funcional (a la espera de que aprovarà segur EDO's), una putada quedar penjant per una. També he vist a en Fontich, clar, i m'he enterat gràcies a (o per culpa de, segons) una trucada telefònica que l'examen de setembre de Funcions Analítiques ha anat com el cul, me n'ha posat algun exemple, i a veure, són el tipus d'error que jo podria cometre, però només a casa, crec i espero...

Més tard m'he trobat al Javi, que també està estudiant EDOs (i com la Roser, és típica aquesta assignatura), estava mirant les assignatures de doctorat d'aquest any i pensant quines li agradaria fer, i quant costaria (al voltant dels 1200€ per al primer any), li he fet alguna recomanació de cara a optatives, ja que voldrà fer Àlgebra Local, i per això va bé tenir l'Àlgebra Commutativa feta. També es planificava quan vol acabar i què fara l'any que vé, li queda desordenat d'hores, però bé d'assignatures, no es pot tenir tot. Al cap d'una estona ha aparescut la M.A. (res a veure amb el de l'Equipo A, ni de lluny, primer perquè es una noia, segon perquè és rossa, tercer...) que està també planificant l'any, però no ho té tan clar, i també estudia EDO's. Espero que tothom que conec tingui sort a l'examen!

Més tard, en Jordi, que venia de les conferències de la Física de l'Estètica, on al final em va fer pal anar (també que ahir vaig quedar amb la Cris, i ja me n'hauria perdut una, i per un crèdit, prefereixo el viatge a Girona!!). El 15 comença les classes, fent dues assignatures de Física com a lliure elecció, Fonaments de la Física I i Mètodes Matemàtics de la Física I, a la primera d'elles en José María (alias ripero, alias Escartín) donarà classes de problemes, li he dit que vagi allà a liar-la fort. Una mica de què hem fet a l'estiu, i cap a casa, una mica més tard i no dino...
Written by Ruben Berenguel