20050925

Sunday...

Un dia que se m'ha fet una mica llarg, i que fa la pinta que és el començament d'una setmana molt llarga...

Aquest mati partidet de bàsquet amb casi tot l'equip present... Hem fet un 4 contra 4 a mig camp, he agafat (sorprenentment) molts rebots. No és la meva "feina", però si continua a aquest ritme ja estarà bé.

Després dutxeta, i a fer feina, bé, a veure quina feina tenia. Dinar, i després si que m'he posat... des de les 16:00 si fa no fa fins les 21:00 més o menys (de 18:00 a 18:30 he jugat una estoneta...). De tot el que havia de fer, em queden dos problemes de Sistemes Dinàmics (i els 24 per Mecànica, clar) espero demà acabar-los. Un d'ells és molt cabron, perquè la bifurcació que hi veig, tipus pitchfork, no la vem comentar a classe, i en teoria no sabem ni que existeix. Jo només estic més informat perquè vaig fer l'optativa... A part d'aquesta preciosa bifurcació, fent una mena de mapa d'òrbites atractores surt això:Eh que us sona? Apareixen doblaments de període per tot arreu, i no sé com veure-ho analíticament. I l'aplicació és senzilla senzilla... f(x)=λsin(x), però clar, f(x)=x és una equació transcendent i no puc trobar una solució maca en funció de λ. I fent-ho "cutre" no n'he tret res tampoc. A veure si demà puc millorar una mica això.

A part d'aixo avui no he fet res interessant... Parlar una estona molt curta amb la Cris, que en Jose em digues que els passes no massa bé, però la tria del lloc si i fer un cop d'ull al llibre de japonès que vaig comprar ahir. A veure si demà tinc una estoneta de "lleure" i el començo.

Buff, vaja setmaneta m'espera... I el que queda...
Written by Ruben Berenguel