20051113

D'això...

3 partits 3 derrotes, 0 punts meus, i avui, 39 pilotes perdudes. Sense paraules.

Ja tinc gairebé adjudicat el treball de Sistemes Dinàmics de la part de'n Simó: provar el teorema de Neishtadt en un cas particular. Tinc pendent el de Sistemes Dinàmics part de la Fagella: propietats del conjunt de Mandelbrot. Tinc pendent el de Mètodes Homològics, sobre GA: Teoremes d'anulació de Grothendieck i Serre. La base de dades de IBD, estudiar pel parcial del 26 de DDB i retocar la pràctica de dimarts de DDB. Problemes pendents de Sistemes Dinàmics des de fa mesos, i que tinc fins divendres per entregar, i ho hauria de fer... per dimecres. Crec que no em deixo res. Bé, si, la presentació de Teoria de Nombres que faré demà, així com corregir el treball, que també faré demà. I demanar papers de la beca, o sino em quedo sense res (uee), també toca demà. Vaja, una vida apassionant... Només se'n salven parts dels caps de setmana, i algunes hores de dinar amb els amics, la resta és absoluta (i uniformement...) una merda.
Written by Ruben Berenguel