20051201

>:-@

Pel treball d'homologia he de fer, pel cap baix, 10 exercicis de feixos i esquemes, gairebé res "directe" d'homologia (vull dir que hagi de fer jo i no estigui fet a la referència). Quina il·lusió, i "només em demanen això per aprovar", que em van dir. Genial.

Cada cop que penso en la feina que he de fer m'atasco, no sé per on començar. Què és més urgent? La feina de mecànica l'he de fer abans, el treball d'homologia és més difícil, el treball de Mandelbrot l'entrego a primers de gener, el treball de'n Simó és més difícil. Quan em poso a fer algo de mecànica penso que no, que perquè ho faig, aprofitaria més avançant per l'altre, quan em poso amb el d'homologia penso que la mecànica l'he d'entregar abans... I així vaig fent voltes i voltes inútilment.

Val, doncs l'objectiu és:
  1. Tema de mecànica, pel dilluns passat el pont.
  2. Problemes de mecànica, són urgents ja (i en tinc pendents).
  3. Tema de mecànica, pel 23 de desembre
  4. Treball de Mandelbrot (amb programes), 13 de gener
  5. Treball homologia i treball Simó (13 de febrer, finals de febrer, són els dos xungos)
Escampat pel mig hi ha l'últim parcial de bases des dades, les pràctiques de disseny digital i els dos finals respectius. Doncs ja està, he de fer les coses per aquest ordre, al Nadal ja em preocupare dels treballs més gruixuts.

Aquest cap de setmana ve la Cristina, ens veurà jugar diumenge contra els actuals segons classificats. I potser som 5 o 6 només... (bé, com a molt podem ser 7 i és poc probable que siguem tants).

Dilluns tornaré a entregar la base de dades, ja retocada perquè funcioni bé, ho he de fer demà a la tarda bàsicament. Dimarts festa (hauria d'acabar de passar a net els apunts d'homologia), dimecres tinc classe d'homologia i potser vaig a disseny digital. Llavors encara està per veure quin dia pujo a Girona, si dijous o divendres, i quan torno. Si només depengués de mi...

Ja em vaig acabar El halcón maltés, està realment bé, i m'he posat amb Les claus de vidre. Hi ha 17 històries curtes, on has de descobrir quines pistes han servit al detectiu per saber qui era culpable. Molt entretingut, em sembla que vaig per la 7a història, i n'hi ha dues que no he pogut descobrir encara.

L'habitació, ara veig, està força desendreçada, i crec que porta més de dos mesos així, papers pertot arreu, llibres escampats, llapissos, bolis... Sembla el resultat d'una explosió a una papereria. L'he d'endreçar!! I a la carpeta també li tocaria, perquè tinc tot de papers acumulats sense endreçar massa.

Em sembla que això és tot... De moment.
Written by Ruben Berenguel