20060128

A quin dia estem?

Ja no sé ni en quin dia visc.. Avui ha nevat molt a Girona i han tallat els trens, la Cris no ha pogut venir, ve demà i clar, tinc la impressió que és diumenge. Però no! Demà és diumenge...

Avui he fet algo de feina, encara no sé si molta o poca. Acabar d'afegir les definicions pures i dures al treball d'homologia, i començar a localitzar errors i coses que no entenc. Això últim a mitges, em falta la part del teorema de Serre. També m'he remirat per sobre l'article per l'altre treball... Si no em poso amb aquell, se'm caurà a sobre de cop quan comencin les classes de càlcul. Perquè el semestre que ve seré professor de càlcul numèric! Pobres alumnes...

La setmana que comença no sembla massa agradable, dilluns he d'anar a buscar papers variats per poder fer el contracte i dinar a la facultat, els donaré ànims a la Roser i a la Marta amb l'examen de càlcul... No vull que siguin alumnes meves!! Dimarts si tinc els papers, a signar, si no els tinc... Let's see, i he d'enviar un mail a la profe a qui he d'entregar el treball homològic per dubtes per dijous/divendres. Dimecres s'organitza una cosa per alumnes de secundària sobre teoria de jocs, i col·laboro (coaccionat...) serà al matí, a la tarda tinc la última classe de mètodes homològics. Dijous els dubtes, divendres suposo que el seminari de resurgència. Una setmana amb moltes coses a fer (i com sempre, poc temps per fer-les...).

Demà em perdré el primer partit dels Mikakus, diumenge passat em vaig endur un cop a la cama i encara em molesta, potser els vaig a veure per donar suport moral, seràn 6 o 7 només. No sé què més farem demà, Badalona en diumenge amb fred i pluja...
Written by Ruben Berenguel