20060219

4 problemes...

4 hores, i això que els tinc resolts, només he d'afegir allò que mai escriuen els professors a la pissarra: els càlculs. Si no m'arrisco a que vingui el capullo de torn preguntant-me 'i allò d'alla, perquè?'. Bé, ara estàn tots els càlculs, excepte un que si que em fa massa pal, i no faria en cap cas (són 6 càlculs idèntics a un que si que tinc fet... al que pregunti li diré que ho faci a casa i m'ho porti, si realment li interessa).

La llista és de 40 problemes, a 1.4 hores per problema (perquè després seràn més difícils) són 56 hores. Moltes hores i poques ganes! A més les pràctiques... dijous m'he d'enrecordar de portar-los un full on s'expliqui com fer certes imatges, sino no podràn fer la pràctica per la setmana següent. I a part d'això... dimarts torna en Simó, i el meu treball continua bastant sense fer... 8 days left.

Later...:

A les 19 hem quedat a l'ajuntament per anar a berenar, primer uns xurros (en Marc, que tenia antojo...) i després a fer un berenar més greixos al frankfurt Viena. Ara ells han anat al casino de Barcelona... feia temps que tenien mono i els ha agafat el rampell, jo he preferit anar cap a casa, ni tinc diners, ni ganes de perdre'ls així. Suposo que estant a casa hauria de fer algo útil, però... buaj.
Written by Ruben Berenguel