20060210

Anada i tornada

~13:30:

He anat i tornat de Barcelona, pràcticament per res. La professora que m'havia de resoldre els dubtes estava molt liada de feina, per això no m'havia respòs. Hem quedat que escriuria els intents de prova diferents que he fet. Pfff, ara he de rebuscar entre tota la paperassa en brut que tinc. L'altra visita, al 'meu' departament ha estat el que m'esperava... Pràcticament tothom està a les jornades de sistemes dinàmics a Gijón (jo no tinc finançament, per tant no hi vaig... si he de pagar jo no se m'ha perdut res a Gijón) i per això cap profe s'ha posat en contacte amb mi. També m'ha dit, textualment, que dilluns buscaran un lloc on ficar-me. Ja em veig a l'armari de les escombres...

A part d'això res de nou, evidentment abans de marxar cap allà no he fet res, i al tornar tampoc, o sigui que ha estat un dia relativament normal. Ara a dinar, i a la tarda a... fer feina? El temps ho dirà (la nota del treball també ho dirà).

~22:30:

M'avorreixo... Hauria d'estar amb el treball, però és tan increiblement avorrit! A més, ara és l'apassionant moment de 'agafa la última còpia, revisa, afegeix aclariments, reescriu. Imprimeix altre cop i torna al primer pas'. Vaig per la pàgina 10 (de 13) de la última còpia impresa, la propera tindrà unes 16 pàgines, i espero que ja no creixi més. L'exposició serà d'una hora, encara per determinar el dia. Quin avorriment!! A més no tinc música posada, ja deia jo que sentia massa silenci. Mmmm. John Coltrane em fa pinta que em farà adormir-me, en el meu estat actual, Soundgarden no em farà adormir-me, però no crec que em deixi concentrar-me massa.. Dilemes músicals del mon modern ajj. S'accepten suggerències: música per quan has de fer un treball que no et ve de gust? A triar en (això de no tenir ADSL encara em permet dir tots els CD's que tinc 'reals' o baixats... que trist):

3 Doors Down (tots), Bon Jovi (Have a Nice Day, One Wild Night), Charlie Parker (Cançons de Cole Porter), De Phazz (Natural Fake), Duran Duran (Greatest Hits), Foo Fighters (Cançons sueltes, The Color and the shape), Héroes del Silencio (tots), Hombres G (cançons sueltes), Jamie Cullum (tots), John Coltrane (Ballads, Love Supreme, Very Best of), Josep Thió (Avui és demà), Miles Davis (& John Coltrane), R.E.M. (Around the Sun), Red Hot C.P. (Californication), Robbie Williams (Greatest Hits, Swing when you're winning), Sidonie (tots), Sopa de Cabra (tots), Soundgarden (A-sides), Sting & The Police (Very best of), The Rasmus (tots, crec), Vangelis (BSO Blade Runner), vv.aa. (Bossa N' Stones, BSO Habana Blues), HIM (tots, crec), Scorpions (Best of, Acoustica), Queen (Live at Wembley, Platinum Collection), KISS ('Cofre'?=Millors de tots els temps, 5 CD's), Mike Oldfield (Crises, Platinum, Tubular Bells variats i algún altre), Rolling Stones (40 licks), Guns N' Roses (tots i algunes coses més), Aerosmith (O' Yeah), Dire Straits (Very Best of, On Every Street), Wes Montgomery (Bumpin'), Poison (Greatest Hits), Beatles (Vermell i Blau)

Així posats tots junts, crec que tinc poca música, amb rao mai sé què posar, sempre acabo escoltant el mateix (estic dos setmanes escoltant algo i després no hi torno fins al cap de...). Crec que em toca comprar o baixar algo nou.
Written by Ruben Berenguel