20060212

Bé, malament, és relatiu

Hem tornat a perdre, d'uns 40. Un triple de dos intents, 2 asistències, 2 rebots, 1 pilota perduda, cap falta (i una rebuda en atac que no ha xiulat, en tinc una ferida al llavi). Pel que faig normalment, no està malament! A més, avui tots hem anotat, que ja és molt.

Llevat les dos coses que em va dir que no demostres, només em falta resoldrem un dubte per acabar el treball i posar-lo a imprimir. Potser no el justfico, entrego, i em preparo aquell dubte per la presentació, suposo que això ja seria vàlid. No sé.

Demà espero que em diguin els temaris, perquè em veig dijous saludant a la classe i marxant perquè no tinc res a dir-li's.

Una amiga m'ha enviat un mail mig en broma, dient-me que es voldria canviar de grup de problemes per no tenir en Tatjer, he anat a mirar i... ja surto. Soc profe... Ja deia jo que em xiulaven les urelles aquests dies, ara ja sé de què era.


Anàlisi Matemàtica I (primer semestre)


Càlcul Numèric (més enllà del 6è semestre... :S )
Written by Ruben Berenguel