20060216

Casa fora de casaUn dels primers comentaris que em va fer en Salva, company de despatx, va ser: "ets a casa teva... mai millor dit, aviat serà com si visquessis aqui". Quin mal rollo... La cadira és comoda almenys. La meva taula és la del fons, al canto dels PC's (un va i l'altre no).

Avui he fet la primera classe, pràctiques d'ordinador. Eren uns 20, s'estava bé perquè els coneixia gairebé tots, molt bon rollo. Espero que ells pensin el mateix! Ara he estat fent la pràctica que els hem posat (començat a les 9, acabat a les 11, sopant pel mig i mirant la tele una estona... no és difícil, aquesta), m'ha donat resultats estranys. Dilluns preguntaré al que l'ha posat què ha de donar exactament, encara que no crec tenir cap error, els resultats em semblen curiosos, si més no.

Demà Penya-Tau! A veure si guanyen, que ja toca un títol (a part de la Lliga catalana, que només serveix per deixar clar que són el millor equip català). A veure si puc adelantar algo de feina i el miro.

A part d'això, ahir vaig demanar un dubte: "Només la primera idea, a partir d'allà ja faré". La primera idea que he rebut en mail ocupa una cara impresa. Jo no acostumo a tenir primeres idees (o últimes, o intermitges o... qualsevol) tan llargues, amb una o dos frases/raonaments ja em quedo "ostres! ja puc descansar una estona!". Però clar, no soc en Carles Simó...
Written by Ruben Berenguel