20060211

Dia de compres

Avui tocava això, comprar-me roba, i més o menys ho he fet. El saldo al final del dia ha estat de 4 samarretes de màniga curta, 1 jersei, uns pantalons i 4 llibres.

Les 4 samarretes iguals, només canviant el color (negra, dues blanques i una verdosa), estaven bé de preu i em feien molta falta. El jersei és beige, s'assembla a un que tinc i que m'agrada, i els pantalons són com texans, i m'han costat carets, com a mínim em queden prou bé.

Els llibres (a part d'un que he portat per ma mare, que faria 5) són:
  • El principito, de Saint-Exupéry: ja l'he llegit, però no el tenia, i em feia il·lusió. A més és il·lustrat en color, que el que jo havia llegit era en blanc i negre. Inoblidable el barret-elefant.
  • Los propios dioses, d'Asimov: també l'he llegit, però tampoc el tenia, i no podia ser ja que és el seu millor llibre, per mi.
  • Receptes per esmorzar americanes dels anys 50 i 60: bé el títol no és aquest, però em fa pal anar a mirar quin és exactament. És en anglès, i hi ha allò típic de les películes: 'tortitas', gofres, torrades franceses, truites rares... Per fer esmorzars greixosos i morir més jove?
  • Pollock: un llibre d'aquests tan típics, amb biografia intercalada amb influències i moltes moltes imatges de quadres seus, en color òbviament. Suposo que la seva obra es podria considerar un munt de taques, però m'agraden.

Autumn Rhythm (Nr. 40)

Per mi, una de les seves millors obres. Seràn taques, però alguna cosa tenen, no? Bé, potser no, però m'agrada aquest quadre. Cathedral i Summertime també són molt macos (Summertime el vaig veure 'en directe' a la Tate de Londres, fa impressió en certa manera).
Written by Ruben Berenguel