20060215

EnclauatCom podeu veure, ja m'han donat les claus (incidentalment, també m'han donat despatx). Els meus companys són Salva Rodríguez i Sergi Simón (faig classes amb els dos, diferents), i ja tinc una taula amb els seus respectius calaixos, i fulls blancs. També hi ha una conexió de xarxa a compartir entre en Salva i jo, a més d'un PC per als 3. En Sergi i jo som els de matemàtica aplicada, en Salva és d'anàlisi 'pur' (i dur XD) o sigui que el PC no el deu fer servir massa. Jo suposo que carregaré el mort del portàtil quan sigui vital fer alguna cosa.

També he vist al professor de teoria de càlcul, i li he deixat uns apunts del semestre passat (merci Roser!), jo ara em miraré el resum de teoria, fa un pal... A part, he agafat per primer cop (oficial com a mínim..) un llibre de la biblioteca del departament. També he dinat amb vells companys, futurs alumnes... Ja sé que fa lleig, però s'ho podien esperar posant-me a una assignatura d'últim any. Demà és la primera classe, però jo només hi he d'anar perquè acabin de veure'm tots, el de teoria explicarà els criteris i aquestes coses i 'cap a casa'. A la tarda, classe de Pertorbacions i bifurcacions (que no fa pal, noooo...). Finalment, divendres reunió per l'altra assignatura.

Buf, formo part (bé... part part...) del món laboral!! Ara m'he de buscar hores de consulta i aquestes coses jeje. Hauria de preguntar quantes n'he de fer segons el contracte, però dimecres i dijous no... Ni tinc classes ni dono classes... Cap de setmana de 3 diees! I dimecres festa!!

Ah, i la presentació del treball dels $%&·"·%$· és el 2 de març, i de mitja hora (uee altre cop). Justament l'he de fer el primer, perquè després de mitja hora tinc classe, o sigui que... Tampoc sé què esperen que recordi del treball a aquelles alçades, si ja no m'enrecordo ni de què parlava.

Crec que ja està, el dia em fa la impressió que ha estat més llarg del que ha estat realment... No em senta bé matinar.
Written by Ruben Berenguel