20060209

[Es busca títol]

I don't want to get up, just let me lie in,
leave me alone, I'm a twenty something.
(Twentysomething, Jamie Cullum)

Doncs això, apàtic amb ganes. El professor de teoria encara no s'ha posat en contacte, per dir-me quin temari pensa fer, o quina llista de problemes, ni res, encara no m'han dit si tinc despatx i la professora de mètodes homològics no m'ha respòs quan li va bé que li consulti els dubtes (i el treball és per dilluns).

Ahir vaig llegir un article (bé, era a un blog, considerem-ho article?) molt interessant, sobre els ritmes a l'hora de dormir. Segons l'autor, per descansar adequadament has de dormir un múltiple del teu cicle natural de son. Ell, que tenia un cicle de 90 minuts, dormia 4.5 hores a la nit, i feia la migdiada durant 1.5 hores. La resta del temps, feia la seva vida, evidentment. Jo aquests dies que estic apalancat a casa he notat que dormir 10 o 11 hores no em fa estar massa més despert que normalment, i misteriosament a les deu i mitja ja tinc son.

Doncs avui a la nit, cada cop que m'he despertat he apuntat l'hora (hi ha un parell d'anotacions que no sé què posa i he ignorat), normalment em desperto uns 5 o 6 cops de nit, miro l'hora, si tinc set bec aigua, i em torno a clepar. Doncs segons sembla, el meu cicle natural és d'uns 76 minuts: a les 12 en punt dormia, m'he despertat per primer cop a la 1:13, després a les 2:36, 3:04 (que suposo que he sentit algún soroll i he descartat), 5:31 (i altre cop a les 5:41, algún soroll també ?) 6:27 i 8:45, que ja m'he despertat del tot. Això fa, descartant les estones de menys de 50 minuts, fa 76 minuts.

Era més o menys el que m'imaginava que donaria, sempre que faig una siesta "curta" dormo poc més d'una hora, i quan la faig llarga ja s'apropa a les 2 hores i mitja. Tampoc és que em serveixi de gaire saber això... Bé, com és possible que la setmana vinent i la següent dormi poc (o no dormi?) miraré si dormint múltiples de ~70 minuts ja en faig prou (ve a ser unes 5 horetes el mínim raonable).

A part d'això... di du du.. Ah sí! El cap de setmana del 18 fan l'All Star de la NBA a 'Cuatro', a les tantes de la matinada, diumenge tinc partit, però pel que hi faig, no em ve de quedarme despert em sembla, i dilluns en principi dono classe a la tarda, així que podré veure per primer cop l'All Star de la NBA uoo uoo! Segurament al dia següent tindré tanta son que em serà igual, i no, no tinc video.

Bé, em sembla que vaig a intentar demostrar la última cosa amb que no m'he frustrat ja. Un cop vegi que no em surt, estarà clar que no puc acabar el treball per dilluns sense ajuda, snif.
Written by Ruben Berenguel