20060220

Si ho sé no dic res...


Tell me why I don't like mondays...
(I don't like mondays, Bon Jovi, original de Bob Geldof)

Quan anava cap al despatx m'he trobat en Simó, recent tornat (gairebé) d'Holanda, o sigui que l'he anat a saludar. La conversa ha anat (llevat detalls tècnics):
- Hola, que et va anar bé allò per resoldre el dubte?
- Si però (part tècnica omesa)
- ... i així et sortirà.
- Val, després ho provaré
- T'has mirat l'algorisme de l'article?
- Psé, però m'ha semblat molt difícil, no sé com el podria programar.
- Va home, mira-te'l, que és molt important.
- ... val...
- Vinga, fins demà
Aqui jo ja tenia la llagrimeta penjant... Més tard he anat a veure el de teoria per comentar-li la pràctica, per si teniem els mateixos resultats:

-T'encarregues tu d'escriure això de com fer imatges en color?
-Val...
Bé, això segon ja ho tinc fet, i passat per una enquesta de gent que tinc conectada, sembla que s'entén prou bé, demà en faré còpies per tots. L'altra part... Algún dia, abans de dimarts vinent espero.

Avui he fet la primera classe! Pensava que seria molt més estressant, i estaria com un flam, com quan havia de sortir a fer algo a la pissarra, però no. És molt diferent quan ets tu el que diu si una cosa està bé o malament XD. D'altra banda, m'he adonat que en un moment em tremolava una cama, potser estava més nerviós del que pensava. Però vaja, repetiria (quin remei, no?). A la tarda també he resolt els primers dubtes de la pràctica, demà més.Suposo que es pot considerar la imatge del dia, Nate Robinson saltant sobre Spud Webb. Webb és una mica més baixet que jo, al 1986 (suposo que ara també) feia 1.69m. I aquell mateix any va deixar uns 100 milions d'americans amb la boca oberta, al guanyar el concurs d'esmaixades de la NBA per davant de Dominique (i Gerald) Wilkins. Aquest noi (en aquella època se'l podia anomenar noi, ara ja...) saltava 1,20 metres, en el seu millor moment. Això ve a ser el doble del que salto jo en un bon dia.Aqui se'l pot veure, en el seu gran dia. Aquesta imatge, si no em confonc és la de la seva millor esmaixada de la nit, per mi. Tira la pilota al terra amb força, perque boti alta, salta i gira per ficar-la d'esquenes. El video d'aquell concurs és absolutament al·lucinant.
Written by Ruben Berenguel