20060313

FNAC

La mejor manera de ver tus sueños convertidos en realidad es despertarte
Paul Valéry

Dissabte em vaig fer soci, acumularé punts d'aquells sempre tan útils i tal, i un 4x3 en llibres un dia a escollir. Igualment ja em vaig comprar 3 llibres:
  • 'Canastas Sagradas: Lecciones espirituales de un guerrero de los tableros', de Phil Jackson. És una mena d'autobiografia, de les seves idees sobre el bàsquet en relació amb diverses filosofies orientals i dels indis americans, i com va fer dels Bulls de Jordan un equip de guanyadors, i no només espectadors de les seves genialitats.
  • 'El hombre delgado', de Dashiell Hammett. Ja es veurà de què va
  • 'La maldición de los Dain', de Dashiell Hammett. Idem.
Estic tenint greus problemes per aguantar el ritme de feina, els problemes de càlcul, els alumnes de càlcul i les pràctiques de càlcul em xuclen temps brutalment, i pitjor de tot, molta energia mental. Explicar bé (o intentar-ho) requereix molt més esforç del que sembla, o com a mínim a mi me'l requereix, i això m'està passant factura. De manera que porto un endarreriment d'unes 4 setmanes en la meva pròpia feina... Que malament pinta tot.
Written by Ruben Berenguel