20060426

Altre cop per aquí

Buuf feia dies que no explicava res... La veritat és que no hi ha massa novetats. Abril s'acaba... I continuo amb els mateixos problemes: el programa de'n Simó no va, els problemes de càlcul són un pal, he de preparar la pràctica 3 i tinc un treball pendent i que no sé ni per quan és.

Com a mínim tinc idees ja per la pràctica 3, ara falta que el de teoria ho accepti. Això ho faré a la tarda, ara prepararé els problemes per la classe de demà. Més aviat, prepararé el problema, perquè encara no ha penjat la nova llista de problemes i no vaig pensar en demanar-li una còpia. En teoria, la penjava dilluns... quins collons.

Al final em paguen l'hotel per les conferències del CSF, 5 dies a S'Agaró, 4 estrelles! Platgetaaa!

Suposo que hauria de començar a mirar-me els llibres que parlen del que en teoria investigaré en un futur boirós... però, val la pena?

Divendres vaig tornar a jugar a go, després de... 2 anys potser? Dimarts em van començar a agafar ganes i com els divendres es reuneix el club de la facultat, doncs vaig fer una partideta amb en Jordilluís, vaig jugar millor del que esperava per tant de temps sense jugar. Em va donar dues pedres d'avantatge, i vaig perdre de 37 després d'un error molt greu seu, sinó d'uns 60. Però clar, jo el vaig ensenyar a jugar i l'apallissava donant-li 9... Bé, algún dia tornaré a donar-li 9 i guanyar jeje.

Setmana Santa massa curta... Viella molt maco! Vem passejar molt, ens vem trobar els pares d'una amiga per allà un poble perdut... Només un comentari: els banys d'escuma de les películes impliquen gastar una gran quantitat de sabó! (i d'aigua, clar).
Written by Ruben Berenguel