20060412

Descans

He decidit (bé, ho vaig decidir ahir a la nit mentre mirava el sostre al llit) prendre'm el que queda de Setmana Santa com a descans, no fer res relacionat ni amb el càlcul, ni amb les matemàtiques en general. Ha estat força relaxant, la veritat, feia dies que no em trobava tan bé. No és que no hagi fet res i mirat la paret tot el dia, simplement he fet coses que em venien de gust.

Al matí, acabar-me de llegir per segon cop Tokyo Blues, mentre escoltava el 'Very Best of John Coltrane'. Per a un bon llibre sempre fa falta més d'una lectura (igualment jo sempre em llegeixo vàries vegades el mateix llibre, a no ser que m'hagi desagradat molt), i en aquesta segona lectura no m'ha semblat un llibre tan trist, només melancòlic. Quan m'he cansat, m'he posat a jugar al PC i després he endreçat la paperassa.

Per la tarda he pensat en començar a aprendre CSS (Cascading Style Sheets, una cosa per pàgines web fashion com els blogs de blogspot), per a això he hagut de repassar com anava això de l'HTML durant una horeta... quan he arribat a les CSS he vist que no tenen cap mena de gràcia, només és una manera ràpida de fer canvis en l'estil de moltes pàgines alhora, si fa no fa. Després m'he acabat el llibre, i he començat a repassar alemany, buscant els apunts de classe... quin desastre d'apunts. Ara els prenc molt millor... llàstima. Bé, he fet un cop d'ull al capítol 1 del llibre, i he anat a llegir algo en alemany, total, és com aprenc més ràpid. Dit i fet, al Frankfürter Allgemeine Zeitung a llegir el resum de la jornada a la NBA.... 20 minuts per 4 paràgrafs, volia saber exactament cada paraula, he de recuperar el vocabulari: brechen trencar, Erlong triomf, coses que ja sabia, coses que no. Després he fet un cop d'ull a un sobre la sonda Venus Express de la ESA, m'he fet una idea del que anava. Poc a poc i bona lletra.

Ara he sopat (em pregunto quina hora sortirà al post... ara són les 21:53), i no sé què faré... qualsevol cosa!
Written by Ruben Berenguel