20060428

Divendreees!

M'encanta que el dia del treball sigui festiu. És tan deliciosament incongruent... M'encanta encara més que sigui dilluns: dilluns dono classe. M'encanta encara més que sigui aquest dilluns: dijous entrego la meva pràctica i l'he de preparar. Això faré dilluns, què divertit.

Avui he fet dues partides de go, una amb en Jordilluís una mica abans de dinar (derrota de 19 amb 6 de handicap) i una a la tarda amb en Julio, m'he rendit: he lluitat per matar un grup seu, però no sabem ben bé com, ha viscut. Això simplement volia dir que jo perdia de més de 60 punts, per dir un numero. Igualment, m'ha agradat aquesta partida, no he jugat especialment bé al principi, però l'he pressionat força bé. En Jordi m'ha recomanat jugar partides amb 30 segons per moviment (a KGS, en persona no tenim rellotges de joc...)

Demà cap a Girona, espero que no plogui...
Written by Ruben Berenguel