20060516

Badalls

Vaig llegir fa un temps, no sé ben bé on, que la manera més efectiva per tallar un badall és passar-se la llengua pels llavis. És relativament efectiu, però si et passa com a mi que badallo amb una freqüència molt elevada... Malament, et passes el dia traient la llengua.

No m'ha passat massa res fascinant aquests dies. Dissabte vaig anar amb la Cris a veure 'El caso Slevin', hi surten en Bruce Willis i en Morgan Freeman. Em va agradar força, l'argument és entretingut i enganxa força. Recomanable totalment!

Diumenge i dilluns van ser dos dies gossos totalment, i avui res, dues horetes de consulta amb un parell d'alumnes, i classe amb en Simó. Després xerrar amb en Sergi i en Salva, i a casa. Final del dia, ara aniré a dormir sent igual d'idiota que ahir, però menys que demà.


Odie, l'exemple més clar del que em refereixo amb 'dia gos'
Written by Ruben Berenguel