20060522

Dilluns, com sempre

Avui m'he enrecordat! Divendres vaig guanyar a en JordiLluís amb 7 pedres d'avantatge, i a en Julio el 4t intent de 9x9, després que m'apallisses els 3 anteriors. Avui a més al servidor per torns he acabat 3 partides, 'winning streak' que en diuen: 3 victories. No crec que continui, una que tinc a punt d'acabar la perdo d'entre un punt i un punt i mig, però ja ha fet il·lusió, potser els consells de'n Julio han anat bé.

Ja ens han confirmat plaça a l'hotel St Pol, a S'Agaró (surrealista? això penso jo). Almenys està a tocar de la platja.

Ara fa una estona he mirat què és això de la solució numèrica d'edp's, és força fastigós... i s'ha de fer. Igual que hauria de fer funcionar el càlcul dels exponents de Lyapunov, trobar els tors invariants i acabar el treball de'n Gerard.

Va sortir l'altre dia a la web de l'ACB un anunci d'aquestes samarretes (oficials, de l'ACB) a la venta als Carrefour's de tota Espanya. Jo en vull una en vermell!No vull fer els treballs...
Written by Ruben Berenguel