20060630

Cap de Setmana!

Per fi, semblava que no arribaria mai. Avui he acabat de corregir les sessions de pràctiques (bé, corregir... he puntuat tot molt alt, així segur que no es queixen que no m'ho hagi mirat gaire), per tant tinc ja totes les meves correccions acabades. Ara queda aquest cap de setmana passar a net els problemes que he corregit jo, i penjar les solucions als dossiers electrònics. Dilluns pengem les notes... però no se sap si al matí o a la tarda, falta que el professor de teoria acabi de corregir la seva part, em va dir que no creia que ho tingués per dilluns al matí perquè era molta feina. Manda huevos, que dirien al Congrés...

Demà celebrem l'aniversari de'n Dani, anem no sé on de festa. És el primer cop que sortim de festa la Cris i jo junts! 1 any i 4 mesos sortint... estrany oi? Mai coincidim, a més que jo fa... la hòstia que no surto. Diumenge a la tarda tenim la primera concentració dels Mikakus en pretemporada. Si hi som tots tots, serem 13! I l'any passat amb problemes per poder jugar... Mikakus Power!


Badalona Mikakus!
Written by Ruben Berenguel