20060620

Let's do an exam!

What did the Buddhist monk say to the hotdog vendor? "Make me one with everything."
When the monk asked for his change, the vendor replied, "Change comes from within."

Què li va dir el monjo budista al venedor de frankfurts? "Fes-me un amb tot"
Quan el monjo va demanar el canvi, el venedor li va dir: "El canvi ve de dins"
Teoricament he de posar un problema per l'examen de Càlcul. Improbable. Ha d'estar per demà i ser d'algún dels temes de que costa més trobar problemes decents. Bàsicament... no soc capaç de trobar-ne, si els trobo i no tenen solució em costa massa resoldre'ls. A més, no és la meva feina: jo he de fer 6 hores de classe i 6 hores de dubtes al despatx. Punt. També he de corregir l'examen i ser-hi present, així com a la revisió. Res més. Pos eso.

Realment són excuses perquè no he estat capaç de fer-ho, sinó ho hauria fet, però el món és ple d'excuses que busquen una causa.

A banda de qüestions acadèmiques com a professor, com a alumne encara tinc pendent el treball d'integració numèrica. Urgent. Molt. Massa. Ajj. Per sort és la única cosa acadèmica... a banda de parlar amb l'Ernest sobre el meu proper any, treballs del DEA i problemes relacionats.

No massa més a explicar, la monotonia de la meva vida continua endavant. Vaig a canviar-ne alguna cosa: posaré Héroes del Silencio al mp3. Fa massa que tinc als Rolling.
Written by Ruben Berenguel