20060704

Revisió

Avui hem tingut la revisió de les notes d'ahir, de Càlcul Numèric. Ha vingut menys gent de la que esperava, m'ha estranyat. Només dos persones han vingut a 'plorar' nota, i realment, només una d'elles massa exageradament. La resta volien saber què tenien malament i com s'havia de fer tot de veritat, molt ben fet. També he descobert que tinc una lectora fins ara desconeguda... hola!

OTOH, a la tarda vigilància a Farmàcia. Vigilar un examen de Matemàtica Aplicada a Farmàcia, m'ha fet pensar en un acudit de la FIB que em va explicar en Jose:
Estudiant de la FIB, primer any: Joder, aqui no hi ha ties
Estudiant de la FIB, segon any: Joder, hi ha molt poques ties i a més són lletges
Estudiant de la FIB, tercer any: Ben mirat, potser no són tan lletges...
Estudiant de la FIB, quart any: Ostia, aquell heviata dels cabells llargs...
Bé, allà Farmàcia és completament el contrari, en aquest aspecte. Ja m'enteneu.

Demà he quedat per veure de què anirà el meu segon treball de DEA, el primer serà, òbviament d'splitting+promigs. A part d'això, ara ja soc lliure. Lliure per fer el treball de'n Simó, més aviat...
Written by Ruben Berenguel