20060822

Apagat

Doncs això, fa uns dies que estic apagat. Perquè? Doncs no ho sé... final de vacances suposo. Realment no ho sé. Fa dies i dies que penso 'demà em poso a preparar l'examen!', a la nit, però després arriba el matí i és més aviat un 'buf...' Com cada dia em dic... a veure demà.

Deixant de banda aquestes coses, aqui deixo el link d'un quiz (o sigui, qüestionari) sobre mi mateix (en JM, alias ripero en té un al fotolog i mira, per no ser menys capullo que ell me n'he fet un). Els dos hem tret 60 en els nostres respectius.

Avui he trobat una pàgina curiosa. Estava buscant com fer un tipus de nus (el nus de cirurgià, que és pla i permet unir dos fils diferents... el fan servir els cirurgians per unir venes, crec) per veure si el podia fer amb els cordons de les bambes... sobretot les de bàsquet tenen tendència a deslligar-se'm i és un problema greu. Així, posant 'surgeon knot shoe' m'ha sortit aquesta pàgina. Molt interessant, a més que posa un mètode per fer el nus de manera ràpida (perquè encara que la manera no-ràpida és pràcticament el mètode clàssic de fer un nus de bamba, jo el faig amb els llaços al revés i no me'n surto). Aqui teniu l'enllaç al nus que no es desfà (per als més topòlegs es tracta d'un 5.1+3.1, o sigui, nus de cirurgià, però el mètode per realitzar-lo és més senzill que el clàssic).

Written by Ruben Berenguel