20060827

El nou 'Pistol Pete'?

No sé perquè, però en el seu moment no em va donar per escriure-ho per aquí, malgrat ser un fet que em va impresionar. Espanya guanya l'europeu cadet de bàsquet, a Linares. I quina és la notícia, en això? Ricard Rubio, base cadet (15 anys) de la Penya aconsegueix en aquell partit 51 punts, 24 rebots, 12 assistències i 7 pilotes recuperades, jugant-se dues prórrogues. I per arribar a la primera, perdent de 3 a falta de 1 segon i mig fica un triple des del mig del camp rodejat per 3 russos. Im-presionant.

El que m'ha fet pensar en escriure ha estat aquest article, en què el comparen amb Pete Maravich. No sé si és una comparació adient. Maravich passava molt bé... però no era el que feia més sovint, Rubio encara no sé com juga (l'he vist només a un parell de partits amb la Penya, i va jugar molt seriós). Ara tinc per veure aquest partit, baixat de l'emule (gràcies Cris!). A veure què tal. També tinc pendent veure el Reial Madrid-Snaidero Caserta del 89, on Petrovic va clavar 60 i pico punts pel Madrid i Schmidt 50 i algo per l'Snaidero. Demà no hi haurà mundial, però sí bàsquet.


'Pistol' Pete Maravich - Ricard Rubio
De la Wikipedia: Earvin 'Magic' Johnson va aconseguir el nom de 'Magic' quan només tenia 15 anys d'un periodista que el va veure anotar 36 punts, agafar 16 rebots i donar 16 assistències. Si ell era 'Magic', Ricky què és?

A part de temes basquetbolístics, en ripero em va donar l'altre dia l'adreça d'un programa interessant, que t'avisa periòdicament perquè et prenguis un descans de l'ordinador, impedint que el facis servir durant el temps que tu li has prefixat. M'anirà bé per no cansar la vista tant com aquest any passat.
Written by Ruben Berenguel