20060814

Tornada...

Bé, ja he tornat de Cadaqués. Massa curt, ens hauria agradat poder estar més temps junts a la Cris i a mi. Però què hi farem, les vacances mai són eternes. Ens ho hem passat molt bé, cada dia platja al mati i piscina a la tarda. Misteriosament no ens hem cremat (i això que molt morenos no som). Aqui poso dues fotos de nit, que era quan anavem a passejar. Les botigues tancaven a les 11! Què besties. Us recomano anar-hi, és un poble molt maco, encara que no massa per estar-hi amb cotxe o amb hotel sense pàrquing, tingueu-ho present.Bé, altre cop aqui a casa. Ara ja no em puc dir 'ja ho faré', he de mirar-me tot el material que em van donar al acabar el juny i que vaig dir que em miraria, sinó... em miraran malament quan torni. A més he de posar l'examen de setembre pràcticament jo sol (els 3 problemes), i haurà d'estar fet aviat. Ajjj... vull tornar a Cadaqués!
Written by Ruben Berenguel