20060906

( )

Escoltant: Sidonie, La Estación de la Libélula (disc)

Ja s'acosta un nou curs. Nou curs del doctorat: treballs del DEA. Nou curs d'Informàtica de Sistemes: 3 assignatures. Nou curs laboralment... sense feina XD. Provaré de fer classes particulars de Càlcul... la oferta és zero, però no sé si la demanda serà també zero. Serà qüestió de penjar cartells cap a finals de setembre o octubre.

Ja he fet els dos problemes d'examen, amb les solucions corresponents, o sigui que la única feina que em queda de càlcul és corregir la part que em toqui de l'examen i anar a revisió.

Demà tinc matrícula d'ETIS a les 9:36, he quedat per comentar com queda finalment l'examen a les 10:00 i a les 11:00 he quedat amb el coordinador de doctorat per preguntar-li unes coses. Ara mateix el meu gran problema és: quan esmorzo? Perquè a les 8 és massa d'hora per mi a aquestes alçades de l'any.

Em sembla que ja està, no sé què més posar...
Written by Ruben Berenguel