20060920

Dia 1 de molts: treballs

Escoltant: 3 de Dire Straits: Lady Writer, Romeo and Juliet i So Far Away

Ostia, feia molt que no passava per aqui. Novetats... doncs a Go, al KGS han fet una correcció del sistema de rangs, i vaig passar ahir o abans d'ahir d'"11k?" a "8k?", i avui he perdut contra un 8k, de manera que soc... 8k XD. És una putada... el meu objectiu era arribar a 'un sol dígit'. Ara me l'han destruit! Suposo que ara (a part de mantenir-me raonadament bé com a 'un sol dígit', que per cert, normalment es posa SDK, en anglès) seria doncs arribar a 1k... què xungo.

Avui s'obre la convocatoria de la FPU... em fa molt de pal fer tota la paperassa. Però clar, ho he de fer... suposo que demà miraré què tinc i què he d'actualitzar. Intentaré que en Jordilluís, que també l'ha de demanar, aconsegueixi el currículum del grup investigador, perquè l'any passat vaig enviar un refregit fet amb un de feia 2 anys i alguns treballs dispersos... Ara li toca a ell, a veure què fa.

Ja he parlat amb els dos profes (altre cop, ja ho vaig fer al juliol) sobre els treballs, ara tinc coses a fer 'concretes', no tan vagues com una gran quantitat de llibres i articles. Ara em posaré una mica a veure la prova d'un teorema.
Written by Ruben Berenguel