20061015

(I)rregularitat

La regularitat és la feina, que s'acumula... la irregularitat sóc jo, a l'hora de fer-la. 3 assignatures d'Informàtica amb pràctiques setmanals + els dos treballs del DEA són una feina suportable (més o menys), el problema està en que aquests dies m'he trobat també amb la convocatòria de la FPU (Formación del Personal Universitario, beca de recerca del Ministeri d'Educació i Ciència), i això encara que sembli una tonteria, afegeix una mena de tensió que costa molt de suportar. Ja tinc pràcticament tots els papers, només falta portar demà la sol·licitud perquè la firmi el vicerrector de recerca (o sigui, la deixem allà tirada i dijous la recollim) i agafar un certificat conforme el meu director de tesi treballa a la UB. Dimecres enviar-ho i s'acaba!

Respecte les pràctiques... tenim a mitges les dues primeres d'Estructura de Computadors, tinc pràcticament acabada la memòria de la d'Electrònica (em falta inventar-me un valor, la propera memòria la farà el meu company XD). La de Bases de Dades la tenim molt verda, aquesta setmana ens hi hem de posar ja.

Bàsquet... Doncs hem estat entrenant dos dies en setmana, últimament dilluns i dimarts. Jo he tingut dos cops butllofes als dos peus el dia després, i ara no sé què m'he fet però porto dos dies coix, suposo que de caminar malament aquests dies. Em fa mal la planta del peu pel cantó del dit gros i ho tinc com inflat. Espero recuperar-me aviat, encara que l'entrenament de demà me'l perdo, i dimarts suposo que aniré a fer de cono amb en Santi, que és un altre lesionat de l'equip (genoll). Dijous tenim un amistós, i dissabte/diumenge (encara no tenim el calendari) comencem la temporada. Mal moment per lesionar-me!

Treballs... Regular. El de dinàmica caòtica prou bé, encara que he d'accelerar una mica més encara, ja que aviat hauré de començar la part difícil: cirurgia quasiconforme. El d'splitting molt pitjor, tinc un article a mig llegir encara, i uns apunts a mig fullejar, no pinta bé. En aquest sí que he d'accelerar la hòstia!

Aquest cap de setmana/pont he fet venir a la Cris, encara que havia d'anar jo a Girona, ja que tenia acumulada massa feina. M'havia de mirar vàries demostracions pel treball de dinàmica, i havia de dissenyar la base de dades, a part de centrar-me una mica i veure què tinc pendent i què no. Ara, després d'això, ja pinta millor. Tinc localitzada la informació que m'he de mirar, començades a mirar les demostracions i mig dissenyada la base de dades, ara he de discutir amb el meu company de pràctiques al respecte.

Go... Doncs no he jugat en persona des de fa dos setmanes (amb en Víctor unes partides 9x9), i a Internet fa més encara, i he perdut el meu rang estable, ara soc '7k?'. Hauria de jugar, però estic saturat per totes les coses anteriors, suposo que trigaré en jugar altre cop, i molt més en jugar amb regularitat. Però encara miro coses, problemes de go i tal, no estic desconectat. No vull tornar a perdre el meu nivell.

Crec que això resumeix el meu estat actual, si falta alguna cosa... toca preguntar!
Written by Ruben Berenguel