20061205

Quant de temps!

Molt de temps que no escrivia res per aqui. Total... tot continua semblant. Els Mikakus continuen perdent (encara que estem millorant), i jo continuo amb feina variada informàtica i matemàtica. Justament avui escric per això. Què passa quan estàs fent anar un programa per dibuixar fractals que no et permet ampliar sense recompilar el codi (matemàtiques) i et demanen que facis un programa que representi normals per pantalla (informàtica)? Doncs et mires les coses d'OpenGL més cutres i multiplataforma (la llibreria GLUT) enganxes una mica de codi i...:Voilà. El `problema' és que obre una finestra de la consola que no es pot tancar (bé, no sé com, i crec que és cosa del GLUT), però l'aprofito per treure dades del temps i això, ja serveix d'algo. Ara només fa el mateix que el programa anterior, que era treure una imatge i punt, abans era a un fitxer gràfic i ara és per pantalla. Però el proper pas és poder ampliar aqui directament, el següent poder fer canvi del pla dinàmic al pla de paràmetres i després poder fer una mica de tot amb els colors i les funcions que vaig fent per parts (quan cauen els valors dins del disc de Siegel, dimensió fractal de la vora, anàlisi de la descomposició dels radis...).

Demà passat marxem de pont! Anem a...Granyena de les Garrigues, a Lleida. Sona fatal... però sembla que serà molt maco. Casa rural per allà perduda.

L'Edu i l'Helena (uns amics de la Cris) han estat a Nova York, i van trobar la samarreta de'n Julius Erving que els vaig demanar! :D Llàstima que no hi hagués la de'n Petrovic... no es pot tenir tot!Ara només em faltaria esmatxar com ell. Però no crec que em passi... Ho meu sembla ser més cosa de tirar de 3, almenys últimament. En lliga he tirat dos triples... 2/2 en triples. I avui, com només erem 4 a l'entrenament l'hem acabat amb un concurs de triples ràpid (2 desde cadascuna de les 5 posicions), he ficat 5/10 (cantonada 1, diagonal 1, frontal 2, diagonal 0, cantonada 1). Però clar, els més tiradors avui no hi eren, sinó no hauria estat el que n'ha ficat més.

Written by Ruben Berenguel