20071028

Bill Evans

Ahir a l'FNAC em vaig comprar dos CD's de Bill Evans (Complete February 1972 Paris ORTF Performance i California Here I Come) i dos llibres de Murakami (After the quake i un altre que no tinc a mà i no recordo el títol ara). Avui a la tarda he escoltat el segon CD del primer d'ells, ja que volia escoltar "Quiet Now", que justament és la primera d'aquest. Una versió molt bona, i tot el CD sonava perfecte. M'ha sobrat una mica un extens 'solo' de baix a 'Nardis', la última del disc (és una versió d'una cançó creada per Miles Davis), però el conjunt és perfecte. Demà escoltaré el CD1, i suposo que dimarts o dimecres el California. Els llibres... no sé, no trigaré massa.

La caràtula del disc (llegir a continuació)

Avui he aconseguit configurar l'emms (emacs multimedia system). Amb això puc tenir una base de dades consultable dels meus CD's (que tinc pel disc dur), juntament amb la seva imatge de la caràtula, a l'hora que escolto des de l'emacs mateix (via l'mplayer, o alguns altres reproductors compatibles). Puc consultar la base de dades igual que podria fer-ho en un buffer qualsevol d'emacs, buscant pràcticament qualsevol cosa imaginable. No és completament perfecte (llàstima!) ja que guarda la ubicació dels fitxers de manera absoluta... de manera que no puc dir-li que busqui en llocs que podrien desaparèixer. Normalment no tinc tota la meva música al disc dur... Buscaré alguna solució de manera que això no sigui un problema.

La prova de l'emms amb els dos discs que tinc descomprimits pel disc dur
Written by Ruben Berenguel