20071001

Dumdum dumdu

Començant la tesi sobre escissió de separatrius en les hores que estic a la facultat (algún dia serà de 10 a 19... de moment no arribo ni a estar aquestes hores ni a fer feina quan hi estic). Com a mínim tinc alguna cosa a fer, despatx i sou.

I temps a casa per fer el que em vingui de gust... Dibuixo bastant últimament, i em penso com arreglar el raytracer per millorar velocitat i qualitat. És inminent que ho implementi, cada cop vaig millorant una mica els coneixements que em fan falta per fer-ho. També vull fer unes proves per calcular varietats invariants (de moment no és feina sinó només curiositat). Fins i tot m'han vingut ganes de jugar a go (però no ho he fet). Ah, i al tren estic aprenent rus. Com a mínim per poder-lo entendre llegit.
Written by Ruben Berenguel